12.2.2009

Onni

Tänään oli se rakenneultra, jota pelkäsin aivan kamalasti. Näin koko viime yön painajaisia, ja puolta tuntia ennen h-hetkeä pulssi oli varmaan miljoona.

Onneksi kaikki näytti olevan kunnossa. Sydän pumppasi verta niin kuin kuuluukin, suonet kulkivat oikeita reittejä, munuaisia, jalkoja, käsiä ja vastaavia oli oikea määrä, aivot oli oikean kokoiset ja oikealla paikalla ja selkäranka kaartui nätisti siellä missä kuuluikin.

Ja jalkojen välissä oli vielä yksi pieni uloke. :)

Nyt viimeiset hommat kasaan, sitten kotiin ja pakkaamaan. Viittä vaille keskiyöllä jätämme talven taaksi, ja ensi viikon vietänkin vaaka-asennossa palmun alla. Kun palaan, virallinen puolivälikin on jo ohitettu.

3 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, hienoa että kaikki oli kunnossa rakenneultrassa! Meillä on tuo tutkimus edessä vasta reilun 3 viikon päästä. Sanoiko se ultraaja oma-aloitteisesti siitä ulokkeesta jalkojen välissä, vai kysyittekö itse ensin, että näkyykö mitään? :)

  Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. kiitos! :) ultraaja kysyi ihan itse tutkittuaan kaikki muut jutut, että halutaanko me tietää, ja lisäsi vielä, että mun mielipide painaa asiassa 60 % ja tulevan isän 40 %. :) en tiedä miks, mutta tää pelotti mua enemmän kuin eka ultra. oli kyllä ihana kuulla, että kaikki oli hyvin. ja hyvä, että saatiin se tähän ennen lomaa, ettei tarvi koko ens viikkoa miettiä sitä! alunperinhän se olis siis ollut viikon päästä vasta.

  VastaaPoista
 3. Taidetaan olla aika samassa tilanteessa ja aikataulussa, minäkin lähiesimiehenä ja vähän ongelmia töissä ja ensi viikolla rakenneultra - palaan lukemaan blogiasi lisää:)

  Oikein hyvää matkaa toivotan kateellisena!

  Olen sitäpaitsi itse sitä mieltä että lapsenkin kanssa voi matkustaa, vaikka Balille...se on niin paljon kiinni siitä, mihin se lapsi tottuu. Jos matkustaa paljon - tottuu matkustamiseen, jos ei niin sitten matkustaminen on tosi vierasta sille.

  VastaaPoista