26.9.2012

To do ja not to do -lista

Käy lenkillä. Keitä kahvia. Lue tenttiin. Osta maitoa. Hae lapset hoidosta. Tyhjennä pyykkikone. Hanki esikoiselle talvihaalari. Hoida nyt viimeinkin ne kiitoskortit kuntoon. Selvitä, mihin hääkuvat voisi laittaa jakoon salasanan taakse. Nuku joskus kunnolla. Leikkaa lasten kynnet. Laihduta kesän aikana kertyneet kilot kavereineen. Yritä muistaa, että tätä harmautta seuraa pimeys, mutta sitten taas kevät. Toivo kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että miehen duunissa käynnistyvät yt-neuvottelut eivät tarkoita taas sitä veemäisintä vaihtoehtoa. Telepatioi siskolle työpaikka ja parisuhteeseen harmoniaa. Muista ystävää, jonka äiti ei nähnyt lapsenlastaan ja ole kiitollinen siitä, mitä on. Älä pelkää. Älä kyynisty. Älä provosoidu.

Bonus: Yritä välttää Paulo Coelholta kuulostamista.

10 kommenttia:

 1. Voisin kopioida tuon listan melkein sanasta sanaan, tosin veemäisin tapahtui minulle ja toivoisin itsekkäästi itselleni työpaikkaa, sisarelleni terveyttä.

  Tsemppiä Paulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi paska. Kovin on tuulista työelämässä taas. Itsehän olen vältellyt ikävyydet leikkimällä kotia ja opiskelua jo vuodesta 09, mutta mies joutui etsimään uuden duunin jo viime aallossa kolme vuotta sitten. Eikä kauheen hyvältä näytä nytkään, vaikka taas piti olla hyvä ja vakavarainen firma.
   Lykkyä ja hyviä asioita sinne!

   Poista
 2. Oh noh, YT:t. VMP. Hyviä ajatuksia sinne - ja toivokaamme parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! VMP nimenomaan. Ne onkin sillä vasta kolmannet kolmen vuoden sisällä, tähän mennessä tulos on ollut fifty-sixty. Saa nähdä miten tällä kertaa käy...

   Poista
 3. Kohotan täältä nyt katalan perjantain voimalla sinne skumppalasin ja toivoton kivaa viikonloppua. Toivottavasti nyt ei yt:t tuo pahinta ja muutkin asiat varpaankynsistä lähtien lutviutuu. Muista se ensi kuun aurinko.

  VastaaPoista
 4. Siis katalan, sateisen perjantain

  VastaaPoista
 5. Nyt en enää yritä selittää.. Tää katala näppäimistö tekee myös tepposiaan.,piti vain sanoa, että komppaan näissä fiiliksissä ja siksi skoolaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, sain kyllä naurut näistä, vaikka täällä skoolailen tällä hetkellä vain Finrexinillä. Ei nyt oo ihan ollut taas meidän perheen viikko, Igge ja minä ollaan oltu sairaana, miehellä on töissä vähintäänkin masentavaa, mun vanhemmille murtauduttiin, missasin tenttiinilmoittautumisen ja meni paljon työtä hukkaan ja kaiken kruunuksi mies kolaroi tänään auton niin, että se lähti hinaajalla korjaamolle. Kyl tässä skumppaa tarvitsis, jos ei olis nenä niin tukossa... Mut ens viikolla sit vähän paremmalla onnella, eiks niin? :)

   Poista