12.6.2013

Välihuomautus

Sitä vaan, että vähän kai mulla on ihanat lapset. Ne on niin suloisia! Älykkäitä! Liikuttavia! Hauskoja! Huvittavia! Niin että sydämiä ja rakkautta ja yksisarvisia ja sateenkaaria!!!1!

(Taas asioita, joita en kehtaa päivittää Facebookiin, mut tää onkin tällainen mammafoorumi.)

Ja siis muuten analysoin täällä menemään niin, että just muuta ei pysty. Mies on käytännössä koko viikon reissussa, joten vapaahetket koneella ovat tämän lasten hoitoajan ulkopuolella vähissä. Mut ei se mitään, muutaman viikon päästä ollaan kaikki lomalla ja sitten vaan söpösti perheenä hengaillaan joka paikassa! Katsoin tänään sellaisia kaupungilla, lomaperheitä. Joilla on koko omaisuus rattaissa ja huolettomasti samantyylisiin vaatteisiin puetut lapset ja sellainen ihana turistihenkisyys. Pakko päästä edes vaikka Tukholmaan tai Naantaliin olemaan turisti.

Lisäksi haluaisin olla Ruotsin prinsessa, vaikka en kyllä haluaisi naikkariin Chris O'Neillin kanssa. Mutta muuten olis kivaa olla sellainen tyylikäs ja nätti ja kruunu päässä vaan huolettomasti vilkutella kansalle. Onkohan mulla jäänyt prinsessavaihe lapsena kesken?

6 kommenttia:

 1. Hei mulla on toi prinsessavaihe kanssa! Kaikki viime vuosien kuninkaalliset häät oon kanssa huokaillu että miksen minä ja suurinpiirtein tiimarin tiara keikkunu päässä ja skumpat lasissa ja vilkutellut ruudulle takaisin. Chris on musta edelleen jotensakin tosi epäilyttävän näkönen, sellanen kieron siipijän näkönen mut hei mitä olikaan yltiökiltin näköinen Jonas. Että ehkä se Chris onkin sit symppis ja oli se kyllä aika kivan tavis häissä. Madde taas oli musta ihan liian kliininen, Kate ja Victoria oli kivampia ja niissä oli enempi tarttumapintaa. Mut ei sillä. Voisin mä Madelainekin olla.

  Ja meillä, keiden kaikki asuintoverit on pippeliporukkaa, on täysi oikeus näihin prinsessahommien päällejäämiseen koska täällä ainakin on ihan tarpeeksi jatkuvasti jotain kivesväen mielenkiinnon kohteita kestettävä. Sukupuolineutraali-minä näyttäis tässä tilanteessa nyt vähän kieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta Maddella on inhimillinen särö kun se polttaa tupakkaa. Vickan ja Kate on vähän sellasia liian kilttejä mun makuun. Tosin Vickan ja Danielin häät oli liikkiksemmät, mut ihan hyvinhän se Chriskin onnistui olemaan liikuttunut.

   Ja joo, mieluummin sit reilusti kieron näköinen kuin sellainen sliipattu piilomulkero. :) Mä oon niin varma, että se Chris on vaan ollu kavereilleen että hehe, kelatkaa mikä läppä, meitsi nai jonkun pikkumaan prinsessan. Siis vähän niin kuin mä olisin silleen, että hei mä meen muuten naimisiin jonkun Swazimaan kuninkaan kans. Paitsi että mä en oo monimiljardööri enkä muutenkaan toivon mukaan enää joudu miestä etsimään, mut ajatuksen tasolla.

   Laitoin varpaisiin mintunvihreän kynsilakan päälle kultaista glitterlakkaa. Kummasti hymyilyttää aina kun katson. Prinsessavarpaat! Näitä ei kivesväki (nauroin ääneen tolle ilmaukselle) tajua. Tosin esikoinen sanoi mulle aamulla, että mamma, sulla on tänään kaunis meikki?!? (Jonka jälkeen se lähti sitten tankkaamaan potkuautoaan ja pärisi taas niin että kuola roiskui. Montakohan litraa kuolaa meillä roiskuu päivittäin pitkin kämppää, kun täällä kaks on jatkuvasti ajavinaan jotain moottoriajoneuvoa?)

   Poista
 2. No mutta kiva kun kehtasit päivittää tänne :) Mä tulen aina kovin hyvälle tuulelle, kun ihmiset kehuu lapsiaan. Sateenkaaria! Yksisarvisia! Sydämiä <3

  VastaaPoista
 3. Ihania mukuloita ja prinsessoja, ah <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Neuvolassa sanottiin, että 4-5-vuotiaana lapsella on rauhallisempi vaihe uhman suhteen, ja nyt toivon, että tämä suuntaus oikeasti pitää paikkansa. Koska hei, koko viikko yksin lasten kanssa eikä edes yhtään kunnollista raivaria (minulla), miten se on edes mahdollista?

   Poista