2.7.2013

Mobiiliterveiset

Heinäkuu, kesä, kännykkä(kuva)kuulumisia. Kuvassa mun kesäkynnet. Suosittelen kovasti noita Essien tarroja, jos joku haluaa helpot juhlakynnet. Nämä juhlivat lauantaina kanssani viinijuhlia aamuyöhön asti.
Nyt matka jatkuu järven rannalle. Naperot on onnessaan, mun rentoutumistani hieman häiritsee itse itselleni asettamat gradun osadeadlinet. Tällä viikollakin on vielä hommia edessä.
Mies tulee perjantaina perässä, se on vielä Helsingissä töissä. Herran lomakuvio meni tarjouskilpailujen aikataulujen aika lailla keturalleen, mutta ehkä tässä nyt edes yksi viikko saadaan lomailtua heinäkuussakin. Syyskuulle varattiin viikko Menorcalla, tulee mullekin sitten vielä pieni lomanpoikanen ennen paluuta herätyskelloelämään.
Mitäs teille? Käykö täällä edes ketään vai meneekö blogimaailmakin kiinni lomien ajaksi? Toisilla tuntuu postaustahti kiihtyvän, itselläni ei meinaa kärsivällisyys riittää istua koneella paitsi nettikauppojen aleja ja myytäviä asuntoja selaamassa. Ihmeen paljon siihenkin saa aikaansa tuhrattua!

5 kommenttia:

 1. Näin sitä sorrutaan blogimainontaan. Pakko saada noita tarroja. Mä en jaksa noita ainaisia kukkia mitä mulla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Hitto miks mä en tajunnut tehdä rahakasta, ei-riistävää diiliä tai edes pyytää läjää noita tarroja ENNEN tätä postausta? Goddamit. Mut noi on kyllä hienot. Ja tarrat laadukkaita, ohuita ja istuvat hyvin kynnelle. Noi kultapilkut kyllä rapisee etenkin mökkielämää viettäessä, mut viis siitä. Paketista jäi vielä tarpeeks Ranskan-matkaa varten!
   Kerran ostin jotain neljän euron halpiksia, ne oli liian paksut, eivät joustaneet yhtään ja irtoilivat heti reunoista. Ei voi suositella.

   Poista
 2. Kylla ma taalla kayn, kyttaan saannollisesti, olisko kuulumisia. Kesa on ulkosuomalaisen blogilukijan kannalta heikkoa aikaa, kun kaikki pakenee jonnekin pois koneiltaan ja itsea ei kesasta muistuta kuin korkeintaan hyttyset (saata ei lasketa, se ei muistuta mitaan sikalaista vuodenaikaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma homma, että mitä pitempään on kirjoittamatta, sitä hankalammalta se tuntuu. Aiheet vanhenee itsestään tai sit ei tiedä, mistä aloittaisi.

   Nyt kyllä kieltämättä vähän kiinnostaa, että millainen sää siellä oikein on? :)

   Poista
  2. No siis taalla on aina kesa- tavallaan. Mutta koska se on ikuinen ja kuitenkin niin erilainen kuin Suomen ihana raikas kesa, niin musta se ei muistuta kesaa kuitenkaan. Hankalaa selittaa.

   Poista