12.1.2009

Hei hei vyötärö!

Vatsa on jotenkin villiintynyt ihan muutaman päivän sisällä. Säikähdän joka kerta, kun nään itseni peilistä, ja yritän epätoivoisesti vetää vatsaa sisään, mutta mitään ei tapahdu. Siinä se kellottaa. Mies haluaa, että kävelen päin seinää nähdäkseen, osuuko siihen ensiksi tissit vai maha. Toistaiseksi ensin mainitut on voittaneet tämän kovin jännittävän kisan, mutta kuinka kauan niiden ylivoima jatkuu, jää nähtäväksi. Vatsa on kuitenkin ottanut hurjasti kiinni tissien alunperin varsin reipasta etumatkaa.

Töissäkin kerroin tänään ihan virallisesti kaikille aamupalaverissa. Yksi kollega kertoi katsoneensa joululoman jälkeen, että onpas mulle maistunut ruoka jouluna. Heh. Onneks tälle nyt on muukin syy kuin ylensyönti.

Menossa on siis 15. viikko, ja odottelen jännityksellä, milloin alan oikeasti tuntea liikkeitä. Välillä olen tuntevinani jotain, mutta voi ne olla eksyneitä ilmavaivojakin, mistäs näistä tietää.

Taisin unohtaa senkin kirjata, että pari viikkoa sitten onnistuin pari kertaa laattaamaankin - ironista kyllä juuri sillä viikolla, kun olon piti maagisesti parantua. Huijausta, sanon minä! Onneks sentään pääsin siitä marras-joulukuun kaikennielevästä väsymyksestä.

Ehkä tähän raskaana-statukseenkin tottuu pikkuhiljaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti