18.1.2009

Sateen jälkeen paistaa aina aurinko

Eiliseen huipentunut ahdistusputki on toistaiseksi ohi. Hurraa! Itkin ja nyyhkin vielä kaikenlaista, esimerkiksi sitä, miten paljon ahdistaa asiasta tietävien ihmisten vihjailevat viestit Facebookissa. En nyt kuitenkaan halua huudella tätä siellä, koska siellä on sellaisia kavereita, joille haluan kertoa ihan itse, mutta en ole vielä ehtinyt. Ja muutenkin, enhän mä ole edes puolessavälissä vielä. Jos jotain kamalaa sattuu, pitäiskö sekin sit ilmoittaa statuksessa? Jotain rajaa siinä touhussa, kiitos vaan.

Mies - oi tuo ihana, ihana mies, miten ihmeessä mulle onkin sattunut tollainen <3 <3 - pelasti päiväni ja mielenterveyteni paljastamalla, että on suunnitellut meille matkaa, joka on myös mun 30-vuotissynttärilahja. Mennään näillä näkymin 4 viikon päästä viikoksi Koh Samuille! Olen lueskellut, että nyt on vielä hyvä aika matkustaa, ja olis kyllä aivan loistavaa päästä vielä kerran kahdestaan reissuun. Seuraava mahdollisuus kun on varmaan aika kaukana.

Podin aivan järkyttävän huonoa omatuntoa kuullessani yllätyksestä kaiken nitinäni jälkeen, mutta olen parhaani mukaan yrittänyt paikata aiempaa hankaluuttani ja ollut miehelle kaikinpuolin unelmapuolisko. (Siis silloin, kun en ole googlannut Thaimaa-tietoa, etsinyt hotellia ja haaveillut auringosta.)

Nyt on onnellinen olo. Maailma ei taida sittenkään olla niin kamala paikka kuin musta vielä eilen tuntui.

2 kommenttia:

  1. Hej igen! känner så igen dina tankar. Du ska säga ifrån när folk behandlar dig som "bara gravid", eller antyder saker på Facebook, eller helt enkelt inte fattar att det är DU som bestämmer och vet bäst hur du mår & vem du berättar åt om det hela. Underligt många tycker att gravida kvinnors mage är allas business, man måste vänligt men bestämt göra det klart för dem att det faktiskt inte angår alla i hela världen!

    Jätteroligt med resan! Och med sparkarna. :D

    VastaaPoista
  2. precis! folk klagar ju ofta att gravida kvinnor inte vill tala om något annat men jag tycker nog att nuförtiden e många bara intresserade av min mage. o visst e det kiva att de bryr sig men ibland känns all uppmärksamhet nästan lite pinsamt.

    jo ser nog mycket fram emot resan! o detsamma, läste att du också kännt små bubblor :)

    VastaaPoista