2.6.2009

Siinä maha missä mainitaan

Mun on pakko paljastaa, mistä tuossa edellisessäkin postauksessa puhutaan. Valmistautukaa kirkumaan ja pyörtyilemään - saanko esitellä: allekirjoittaneen vatsa viikolla 34+3!

Siinä se siis kellottaa. Mun mielestä se on ihan normaali, mutta voin toki olla väärässäkin. Tästä eteenpäin lupaan kuitenkin yrittää olla kriiseilemättä kaikenmaailman ihmisten kommenteista ja muistaa vaan ne kivat ja kauniit sanat.

Huomenna ohjelmassa on myös lymfaterapiaa Helsinki Day Spassa, aah. Ehkä mun tynnyriolo helpottuu vähän lisää, kun nesteet lähtee liikkeelle!

5 kommenttia:

 1. Kiva, kun laitoit mahasi kuvan näytille. En osaa arvioida onko viikkoihin nähdä iso vai ei, mutta ihana se on!! Minäkin haluan tuollaisen :)

  Toivottavasti en pahoittanut mieltäsi edellisellä kommentillani, mutta oli vain pakko antaa mölöyttelijänki näkökulma asiaan.

  (Olen siis se sama anonyymi, joka edellistäkin kommentoi...)

  VastaaPoista
 2. No ei kyllä ole mikään iso noille viikoille! Tuttuni on samoilla viikoilla ja hänellä on isompi maha, mutta mielestäni hänelläkään ei ole mikään jättimaha vaan kaunis raskausmassu.

  VastaaPoista
 3. Kaunis vatsa!! Tuohon edelliseen postaukseen mun täytyy kommentoida, että muakin on ihan päin namaa sanottu lihavaksi ja valtavaksi yms. Mun mielestä lihavuus ja raskaana olo on kaksi aivan eri asiaa!! Paitsi joillekin pönttöpäille. Ehkä se on heidän mielestään hyvää huumoria..... Ei kuitenkaan naurata.

  Onneksi naapurin nainen jaksaa aina kehua kauniin muotoista vatsaani ;)

  Hyvää loppuodotusta!!

  VastaaPoista
 4. Jättefin är du! Jag tror de som säger att man har stor mage helt enkelt inte har umgåtts med gravida på länge (eller alls) och bara inte fattar att det ju nog måste puta lite när det ska rymmas ett helt barn där inne. Tror det är helt rätt att säga ifrån, så de fattar att det inte är roligt att höra hur "enorm" man är. Så morra åt alla som säger nåt dumt! Var stolt över din mage! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista sanoista kaikki. Voi kun muutkin ymmärtäis, että se lihavuushuumori ei oikein uppoa.

  Anonyymille vielä, että en tietenkään loukkaantunut. Ymmärrän toki, että helposti siitä vatsan koosta tulee kommentoitua jotain, mutta en vain ymmärrä lihavaksi/norsuksi/muuksi valtavaksi nimittelyä!

  Nu ska jag vara stolt över min mage så länge som jag kan! :)

  VastaaPoista