15.9.2010

Toinen seiska tai ainakin melkein

Aimokin muisti tunnustuksella, ja vaikka pää ei nyt kykene seitsemän faktan luetteloimiseen, saatte tästä kuitenkin pari extraa. Paljastan siis seuraavassa party tricksini, ts. asioita, joiden esittely tapahtuu yleensä pikkutunneilla ja hilpeässä mielentilassa.

1. Osaan liikuttaa kulmakarvojani erikseen ja eri tahtiin ylös ja alas. (Erään lukiokaverin diagnoosi oli "ylikehittyneet iskulihakset". :)

2. Jalkateräni kääntyvät ulospäin yli 180 astetta.

3. Saan nyrkkini kokonaan suuhuni. Siis yhden, en sentään molempia! Älkää kysykö, mistä olen keksinyt edes kokeilla moista.

4. Pystyn tekemään kirsikankannasta solmun suussani.

Näin. Olen muuten kateellinen siskolleni, joka osaa heiluttaa korviaan. Se olisi niin hyvä lisä näihin perin tarpeellisiin taitoihini.

Nyt olis kiva kuulla, mitä omituisia taitoja muilla on, etten tunne itseäni vallan friikiksi. :)

Niin ja lupasin tosiaan laittaa hyvän kiertämään. Jokainen minua muistanut ansaitsisi sen, mutta ei taida olla mitään järkeä lähettää sitä takaisin, ja aika moni suosikkiblogini on saanut plakaatin jo muualta. Siksi laitan palkinnon eteenpäin seuraaville:

Hallanvaaran Hillalle, jonka ajatuksissa on usein jotain tuttua ja jonka sujuvaa tekstiä on ilo lukea.

Sisuuntumisia-blogin Eevikselle, jolla on päivälleen Igen ikäinen ja vieläpä samalla lailla väärinpäin maailmaan yrittänyt poika Sisu. On hauska seurata, miten samanlaisia ja kuitenkin erilaisia ikätoverukset ovat.

Tammitoukkaa odottavalle K1sulle, joka oli ihan irl tärkeä tuki ja avautumiskumppani, kun työelämä kävi päähän.

Och allt blev annorlunda -blogin Mjaulle, joka on ollut erinomainen ja viihdyttävä vertaistuki odotusajalta asti.

Salamatkustajan syntymä -blogiin, joka naurattaa ja usein myös ajatteluttaa (on se sana!). Erityispisteet annan huipuille tuohtumuskirjoituksille, jotka ovat usein virkistävän epäkorrekteja.

Vastatkaa, jos jaksatte - jos ette, niin paistatelkaa kuitenkin kehuissa. Olette ne ansainneet!

3 kommenttia:

 1. Hehe, olet sä kyllä aika taitava! :D Itsekin tunnustan omaavani 2 ekaa taitoa, mutta loppuja en kyllä. Piti kokeilla nyrkkiä suuhun (kyllä! xD) eikä tapahtunu muuta kun että leukoihin koskee vieläkin! xD

  Itse saan käännettyä peukaloni ulospäin 90' asteen kulmaan ja pystyn kävelemään varpaat käännettyinä jalan alle. Jos ymmärsit :D Ois niitä varmaan muitakin, mut nuo nyt tuli mieleen (=tunnustan) ;D

  VastaaPoista
 2. wau! :D

  Mä osaan liikuttaa silmiä yksitellen eri tahtiin oikealle ja vasemmalle. :D

  VastaaPoista
 3. :) Kiitti! Mä oon salaa kadehtinut tuota peukalonkääntökykyä ala-asteelta asti, kun mun luokalla oli sellainen tyttö, joka pystyi siihen. Ja silmien liikuttelu eri tahtiin on myös erittäin kiehtovan kuuloinen taito! :D

  VastaaPoista