9.11.2012

Kohti lämpöä


Hirveen harmi, marraskuu, että en pääse nauttimaan seurastasi näillä leveysasteilla tämän enempää. Oot kuitenkin aina ollut mun suuri suosikki. NOT.

Pakkaaminen on vaiheessa, kaikilla on enemmän tai vähemmän flunssa ja muutenkin ollaan vähän hurlumhei. Mutta kyllä tää tästä, luulen. Hieman meinas kyllä välillä hermoa kiristää, kun mies on huolehtinut pakkaamisesta lähinnä sukelluskirjan ja kameran vesitiiviin kotelon osalta. Ja minä tietysti vastaan sekä itseni että lasten varustuksesta, niin kuin aina. (Edit: argh, marttyyri pääsi pintaan! "Niin kuin aina", nyt nainen ryhdistäydy! Pahoittelen.) Toivottavasti se tajuaa ottaa mukaan jotain vaatteitakin, tai no, itse asiassa ihan sama, siellä on KOLKYT ASTETTA LÄMMINTÄ. Haluatteko että toistan? KOLKYT ASTETTA! AURINKO PAISTAA JA PALMUT... hmm... no.. palmuilee.

Suuntana on siis vielä tänään Kaakkois-Aasia, reittinä HKI-SIN-LGK-SIN-HKI. Arki jääköön tänne, palataan asiaan joulukuussa!

Edit nro 2: Tossa yhdessä kuvassa ei oo Puijon torni, vaikka se näyttää vähän siltä.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. mä oon melkein kade itselleni. toki tässä on vielä pieniä haasteita kuten toi keskiyöllä lähtevä 11 tunnin lento, mut ehkä sen kestää. :)

   Poista
 2. Sä (no ehkä te kaikki) olet ton niin ansainnut! Nauti, ja omaan postaukseeni viitaten, ota sitä omaakin aikaa. Ja kuohuvaa, mutta sen epäilemättä teetkin.

  Nostan hattua myös huolettomalle asenteelle tsiljoonan tunnin lentomatkasta. Tai otakin sitä skumppaa juuri siellä.

  Kun palaudut joskun kadehtittavan ajan päästä, voidaan zoomailla taas treffejä. Sä voit hehkuttaa kauniin pronssisena ja mä voin valittaa ahdistuneena paskaduunarina. Ai että et halunnutkaan treffata näissä merkeissä, ymmärrän..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä ajattelen tän niin, että ei meitä kuitenkaan uloskaan heitetä, eikä se lento kuitenkaan määräänsä pidempään kestä. ja aika paljon lasken sen varaan, et se on yölento. mun kaukokaipuu on tässä kohtaa suurempi kuin mukavuudenhalu, katsotaan mitä mieltä oon sit joulukuussa! :)

   ja joulukuussa ehdottomasti deitit! mä voin sit angstata kuinka mä vaan haahuilen jossain kodin ja yliopiston kirjaston välimaastossa kun toiset sentään käy oikeissa töissä ja saa ihan oikeeta palkkaakin. ;)

   Poista
 3. Oih! Ihanaa matkaa! Mä "törsäsin" juuri matkakassani uusiin ulko-oviin, mut ehkä se oli sitte kuitenkin pitemmällä tähtäimellä parempi homma, pysyy lämpö sisällä koko talven (ja vielä monta muutakin talvea jolloin voin sitte lähteä reissuun). =D

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa matkaa!!! Skumppaa heti kentällä kaikille niin matka menee rattosasti. ;) Vitsailut sikseen, hyvinhän se menee ku lapset tietenkin nukkuu- onhan yö. ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvää matkaa ja sujuvia lentomatkoja! Suomeen palatessa sua odottaa tunnustus :)
  http://tingeltangeli.blogspot.fi/2012/11/epamaaraista-substanssia.html

  VastaaPoista
 6. Kivutonta kotiinpaluuta! Blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista