6.5.2009

Tapetinraavintaa ja shoppailua

Tauti on voitettu, töitä on jäljellä enää reilut KAKSI PÄIVÄÄ (iik!) ja olo on pitkästä aikaa melko energinen (tokikin kaikki on suhteellista). Voimien palautumista edesauttanee se, että olen taas parin viikon tauon jälkeen aloittanut rautakuurin (ne tabut pääsivät loppumaan enkä vaan saanut aikaiseksi ostaa uusia) sekä se, että annoin periksi ja aloin käyttää Anita-tukivyötä ja katsos - liikkuminen on helpompaa ja lantioon/alaselkään koskee paljon vähemmän.

Reippaana tyttönä revin eilen tapetteja tulevan vauvanhuoneen seiniltä, ja enpä olis uskonut, kuinka hyvä fiilis siitä voi tulla. Pääsin purkamaan aggressioita pitkästä aikaa johonkin konkreettiseen tekemiseen, risusavotat ja muut normaalikeinot kun ovat toistaiseksi pannassa. Oli jotenkin hyvin puhdistavaa repiä paksua tapettia irti seinistä isoina paloina. (Ja niitä vihaamiani boordeja.) Mieskin tuli hyvälle tuulelle seurattuaan touhuani, ja remontin alku sujui paljon paremmin kuin odotin. Melkein kuin leffoissa, kun touhuttiin siellä kaksin ja mietittiin tulevaisuutta.

Tänään palkitsin itseni kaikesta tähänastisesta (esim. vappusairastamisesta, aloitetusta remontista, melkein loppuun asti viedystä työhommasta, siitä, että kestin talven ja painostavan pomon, siitä, että olen jaksanut tehdä hommia hyvällä draivilla loppuun asti, siitä, että silitin aamulla miehen paidan jne.) nettishoppaamalla itselleni Marc by Marc Jacobsin laukun ja korun. Kauheeta tuhlausta, I know, pitäis ostaa rattaita ja hoitopöytää ja remonttiasioita, I know, ihan tarpeetonta, I know - mutta voi jessus, että tuli hyvä mieli!

Ja tavallaan ostostelin tietysti vain lapseni etua ajatellen - eikös se mene niin, että kun äiti voi hyvin, niin lapsikin voi hyvin (seliseli :)...

Edit: Sitä piti vielä, että Kela tiedottaa aloittaneensa uuden äitiyspakkauksen jakamisen. Mistä tuli mieleeni, että mitenkähän kauan sen päätöksen saaminen kestää? Anyone?

7 kommenttia:

 1. Mun mielestä päätöksen saaminen kestää LIIAN KAUAN. Nimimerkillä sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Itse sain äitiyspakkauksen tänään. Kesti päivää vaille 2 viikkoa siitä, kun palautin paperit kelaan. Päätös sieltä tuli jo viikko sitten, paketti tänään. Mielestäni todella nopeasti.

  VastaaPoista
 3. No huh, sullahan on vanilla ollut tosi nopeaa toimintaa! Saitko jo sen uuden muuten?

  Ja V, millon sä jätit paperit?

  VastaaPoista
 4. Joo, sain uusimman pakkauksen!

  VastaaPoista
 5. Voi hitto, tulispa se nyt äkkiä - haluaisin niin päästä kaivelemaan sitä sisältöä! Pakko tentata vielä yksi juttu: onko se oloasuhässäkkä sellainen persikanvärinen kuin Kelan kuvissa? Niiden perusteella se oli aikas erikoisen näköinen...

  VastaaPoista
 6. Mä en ees muista koska jätin paperit. Oisko heti pääsiäisen jälkeen?

  Oon nyt toista viikkoa kytännyt Kelan loistavilta nettisivuilta omista tiedoista, mitä tapahtuu ja tänään sinne oli kirjattu et paperit tullu ja otettu käsittelyyn 22.4..

  Päätöstä tosin ei ollu vielä ton sivuston mukaan tehty. Saapi nähdä koska ne sen tekevät.

  VastaaPoista
 7. Kyllä se oloasu vähän sellai persikan sävyinen tai vaalea oranssi on, mutta livenä näyttää ainakin mun silmiin paljon paremmalta kuin tuolla kelan kuvissa. :)

  VastaaPoista