30.11.2010

Ylläripylläri

Igge kakkasi tänään olkkarin (antiikki)matolle. Pottaan tuli ensin pieni läjä, mutta se olikin sitten pelkkä tiedustelija, ja varsinaiset joukot saapuivat hetken kuluttua juuri sinne, minne ei olisi tarvinnut. Lisäksi lapsi astui itse asettaamansa ansaan. Kiva yllätys, kun saavuin huoneeseen noin minuutti herra kakkiaisen jälkeen.

No niin, muihin aiheisiin. Huomasin nimittäin, että Igen synttärilaskuri oli jo aikansa elänyt. Päivitin sitten muun muuassa sen.

Mitäs siihen sanotte?

P.S. Ei puhuta tästä Naamakirjassa, eihän? :)

25 kommenttia:

 1. Olen pahoillani maton puolesta ja sotkun takia, mutta tunnustan samaan hengenvetoon revenneeni täysin :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Kiva juttu tuo toinen laskuri! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava laskuri, onnea hurjasti! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, onnea!! ♥ Jotenkin mä olen tätä odotellutkin. Odotellaan sit yhtä aikaa hyvä tovi tälläkin kertaa ;) Ja auts tuota mattoa. Me ollaan edelleen onneks selvitty pelkällä pissillä...

  VastaaPoista
 5. Jaa jaa, olipas meitsin hoksottimet oikeassa viime torstaina :)

  Tässä on silmät vähän sinnepäin kallellaan, että tulee huomattua aika pienistä liikkeistä, eleistä ja sanavalinnoista tiettyjä asioita :D Onnea!!

  VastaaPoista
 6. Aimo, kiitti. Ja joo, kyllä tapauksesta on täälläkin riemua riittänyt, kakkahuumorihan on parasta huumoria. :)

  Kerttu, Hilla, Maiju, Petuli, Lupiini ja Luna, kiitos arvon naiset!

  Niin ja Lupiini, mä arvasin että sä arvasit! Hitto vie. Huomasin sun vilkaisevan vyötärönseutuani jossain vaiheessa arvioivasti, ja kiskoin paniikissa villatakkia eteen. :D No siellä taitaa yks ja toinenkin olla samoissa puuhissa, joten kaapista tuloja ootellessa. :)

  Petuli, aivan, tässä sitä taas ollaan, vaikka mä oonkin pari kuukautta perässä... Ei vaan vieläkään oikein uppoo omaan tajuntaan koko homma, mut kai se viimeistään kesäkuussa sit selkenee mullekin.

  VastaaPoista
 7. No voihan Scheiße ja herregud! Pahoittelut ja onnea - saat itse päättää, kumpaan asiaan yhdistät eri toivotukset. ;)

  VastaaPoista
 8. Onnea!!!!(ei siis maton johdosta :D )

  VastaaPoista
 9. Jee! Ja kyllä se mattokin varmaan kaipasi vähän nykynäkökulmaa. Eikös aiheesta saisi ihan Ars-näyttelyn?

  VastaaPoista
 10. Eilehyia, kiitos! Arvostan onnittelujasi, kävit mielessä kun kirjoitin tuota ja mua vähän ahdistikin kertoa tästä (paitsi ei siitä kakkaosuudesta :).

  Virpille, Lauralle ja K1sulle kans kiitokset onnitteluista!

  Kakka-aiheesta vielä: tänään meni muuten pesuun kylppärin matto, tyyppi nousi potalta oikein asioikseen turauttamaan matolle. Nää pottatreenit ei nyt ihan suju niin kuin mä olin ajatellut... :D

  VastaaPoista
 11. Nuo kakkajutut on kyllä semmoisia ettei tiedä että pitäisikö itkeä vai nauraa. Olen tähän asti päätynyt naurun kannalle. Ja paljon onnea odotukseen! =)

  VastaaPoista
 12. Hitto muuten että kirjoitin ton Eileithyian aika lahjakkaasti väärin... Sori. :)

  Mishrak, mä oon kans sitä mieltä, että parempi nauraa, kun ei se itkukaan auta... Ja kiitos!

  VastaaPoista
 13. Aika perusteellisen päivityksen teit. :) Onnea aivan valtavasti - sekä maton puhdistamiseen että toiseen yllätykseen!

  VastaaPoista
 14. Mainiota! Kaikki mitä kirjoitit. Sulla ja teillä riittää puuhaa sitten kesäkuussa varsinkin kun Igge vähän vielä hioo taitojaan ja vauhtiaan : )

  VastaaPoista
 15. Eevis ja Mama M, kiitos. :) Joo-o, mä yritän kovasti vakuutella itselleni, että kaksivuotias on jo kovin itsenäinen tekemisissään, mutta luultavasti just siinä on se haaste - että Igge on vähänkin turhankin itsenäinen keksimään mitä sattuu... Mutta jotenkin oon aika luottavaisin mielin (vielä), ehkä siks, että ei vielä tunnu ihan todelliselta koko juttu.

  VastaaPoista
 16. No hitsilainen, ma en tajunnut ollenkaan asian laitaa! Kuin vasta edellisesta postauksesta.
  Onnea kamalasti :D

  Ja hei, todella harmi etta ette paasseet reissuun. Lentojen peruuntuminen on hanurista. Toivotaan etta sopimus syntyy pian. Muutoin me jaadaan tanne islantiin jouluksi...

  VastaaPoista
 17. Kiitti :) Mä taisin olla vähän kryptinen. Mut ku halusin jakaa sen kakkahomman ja sitten halusin myös kaapista ulos tän toisen asian kanssa, että voin kirjoittaa mitä huvittaa, niin tuli sit yhdistettyä nämä kaksi - kieltämättä ehkä pikkusen eri tasoista - juttua samaan postaukseen. Et varmaan oo ainoa, jolla meni ohi.

  VastaaPoista
 18. Heh, ihan oikein mulle, että sulta Hups meni mun nimi vähän väärin, mitäs olen valinnut niin tolkuttoman pompöösin nikin! ;D

  VastaaPoista
 19. Anteeksi, saako tällaiselle revetä? XD
  Itse olen vielä onnellisen autuaan tietämätön lapsiasioissa ja kauhulla odotan mahdollista raskautta ja tulevaa synnytystä, jos ikinä siihen hommaan uskallan ryhtyä. Pienet traumat vissiin kehittänyt jostain tähänkin hommaan :/

  Onneksi "mamma" blogeja lukemalla omat pelot on vähän lievittyneet ja joskus saa jopa nauraa, saahan? ;)

  VastaaPoista
 20. P.S tarkoitin nyt nimenomaan tuota potta asiaa.

  Niin ja Onnea odotukseen.

  VastaaPoista
 21. Kiitokset sekä EmmyAuroralle että FatCatille ja juu, saa nauraa! :)

  VastaaPoista