31.12.2011

Vielä ehdin!

Nimittäin huitaisemaan yhden tekstin tälle vuodelle. Tänään iski yhtäkkiä päähän se, että tämä 2011 on ihan oikeasti pian paketoitu, nipsnaps, poikki, heippa. Häh? Taas uusi vuosi?

Uutenavuonnahan on tapana tehdä lupauksia. Minä lupaan seuraavia asioita:

1) En ole yhtään päivää raskaana - ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007.
2) Menen naimisiin. Luultavasti lasteni isän kanssa. Ei siis luultavasti siksi, että lasteni isästä olisi epäselvyyttä, vaan siksi, että mistäs sitä ihan varmaksi tietää ennen papin aamenta, kuinka paljon hermo hirttää kiinni.
3) En kiirehdi töihin, vaikka vähän mieli sinne aikuisten maailmaan vipattaa, vaan otan ilon irti tästä mahdollisesti viimeisestä tilaisuudestani elää näin. Opiskelen syksyllä sen verran ja sitä, mitä huvittaa.
4) Käytän joululahjaksi saamani kymmenen kerran joogakortin ennen kesää.

Jos pitäisi lyödä vetoa, niin sanoisin, että ainoastaan kohta 4 voi tehdä tiukkaa. Mutta yritän parhaani!

Loppuun vielä yhteenveto joulusta. Oli mukavaa ja ruokaisaa ja lämmintä, mummun ja ukin täysihoitola lapsenvahtipalveluineen on kyllä aivan yliveto. Harmi, että matkaa on se melkein 400 kilometriä. Kävimme miehen kanssa joulupäivänä jopa yössäkin ja kotiuduimme vasta neljältä! Huutomerkki!

"Ito tonttu" oli vähän pelottava, mutta silti Igge tiivisti joulun kolme kivointa asiaa sanoilla "paketti ja paketti ja paketti". Lääkärilaukku, magneettikirjaimet ja automerkkejä esittelevä kirja ovat juuri nyt erittäin pop. Lillabo vaan myhäili ja puski joulun kunniaksi läpi ensimmäisen hampaan. Maassa oli rauha ja ihmisillä hyvä tahto.

Nyt pakettien sijaan raketteja, hyvää uutta vuotta!

13 kommenttia:

 1. Kuules, mistä löysitte magneettikirjaimia? Kissojen ja koirien kanssa olen niitä metsästänyt vaan en löytänyt....

  VastaaPoista
 2. Lekmer.fi-verkkokaupasta tilasin ennen joulua, mut nyt sieltä ei näyttänyt löytyvän kuin magneettinumeroita. Merkki on Kärnan, löytyisköhän sitä kuukkeloimalla? Happy hunting!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta vuotta koko sakille!
  Mä lupaan käydä baarissa yhtä monta kertaa ens vuonna mitä tänävuonna. Vinkki. En muista yhtään olenko käynyt muuta kuin kerran baarissa :D Lupaan olla raskaana alle puolet ensi vuodesta. Lupaan syödä graavikalaa, paistamatonta vuohenjuustoa ja punaviiniä ja kestää sen jälkeen seuraamukset. Lupaan olla lunkimmin mitä kuluneena vuonna <3

  VastaaPoista
 4. Hei mitämitä, onko mulla menny jossain ohi uutinen, jota kuitenkin oon yrittänyt tihrustaa edes rivien välistä vaikka kuinka tarkkaan?!? :) Jos, niin onneaonnea ja joka tapauksessa onnellista uutta vuotta sinne teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin! =)

  VastaaPoista
 6. Mishrak, nyt kysyn kun en muuten ikinä saa aikaiseksi: kadotin sun blogin osoitteen kirjanmerkeistä kun vaihdoin konetta taannoin. Jos vielä kirjoitat, niin laitatko mulle sen osoitteen vielä tonne sähköpostiin hupsankeikka [at] gmail.com? Olis kiva lukea teidän kuulumisia!

  VastaaPoista
 7. Lupaan että nähdään tänä vuonna! Kymmenen kerran korttikin voitais ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa uutta vuotta sinullekin & perheelle!

  Mä lupaan nukkua enemmän ja hermota vähemmän. Epäilen kyllä, että vain ensimmäinen onnistuu :)

  VastaaPoista
 9. Hyvät lupaukset! Ja hyvää kuluvaa vuotta! Voisin olla ton raskausasian kanssa samoilla linjoilla, ehh..

  Mitä tulee aakkosiin, meillä joulun pop-lahja on aakkospalapeli by Muumit. Samat intressit siis edelleen Ipanoilla : ) Näin muuten sellaisen magneettipussin ihan Prismassa.

  VastaaPoista
 10. k1su, toi on ihan hyvä lupaus toikin :)
  Salamatkustaja, aivan, mä meinasin kans luvata, että räyhään vähemmän, mut sit tulin siihen lopputulokseen, että eipä se onnistu kuitenkaan...
  Mama M, heh :) Ja mä muuten meinasin laittaa pakettiin kirjainpalapelin mut päädyin sit noihin magneetteihin!

  VastaaPoista
 11. Mulla on tuon työkuvion kanssa nyt ihan sama kela. Ykkösen ja kakkosen välillä jotenkin ahdisti, mutta nyt, kun päivät on niin täysiä, tuntuu hyvältä olla kotona. Ja vähän jo hirvittääkin ne ruuhkavuodet, että miten pirussa sitä ehtii ja osaa ja pystyy yhdistämään perheen ja työn? Onneksi siihen on vielä vaikka millä mitalla aikaa!

  Lipsi onnistui tunkemaan oman lääkärilaukkunsa mukana tulleen muovisen, käyrän laastarin sellaisen lääkepullon sisään. Sitä kyllä itkettiin! Onneksi kätevä isänsä ronkki sen pihdeillä esiin.

  VastaaPoista
 12. Mulla on pieni ahdistus siitä, miten äkkiä aika kuluu. Vauva ei ookaan enää mikään pikkuvauva, ihan noin hups vaan. Musta tuntuu, että Igge oli paljon pidempään vauva, vietettiin loputtomia pitkiä päiviä kärrytellen siellä ja täällä. Vaikka siis teknisesti ottaen ovat aika samoissa esim. kehityksessä nyt, ajan taju vaan on erilainen.

  Oh, laastarikatastrofi! Igge pelkää laastareita, jotenkin se vissiin yhdistää ne kipuun. Tänäänkin korvien putkituksen jälkeen se huusi ihan paniikissa, että laattali poih! Heti helpotti, kun pirulainen oli roskiksessa. :)

  VastaaPoista