27.3.2009

Siellä se köllii..

...tai ennemminkin hilluu. Tänään oli keskiraskauden lääkärintarkastus. Valitsin julkisen palvelun sijaan yksityisen lääkärin, enkä voinut vastustaa kiusausta, kun kysyttiin, että ultrataanko. Lääkäri kyllä sanoi, että ei oo mitenkään välttämätöntä ja että se maksaa ekstraa, mutta kun edellisestä kerrasta oli niin pitkä aika ja seli seli...

Mutta oli kiva nähdä beibe siellä vilkkaana ja hyvinvoivana, pää ylöspäin ja varpaat alhaalla vasemmalla. Sain jopa melko hyvän näkymän kasvoista, selvät vauvaisat piirteet sillä oli, iiks. Ja sitten se aukoi suutaan ja nieleskeli vettä ja heilutteli päätään. Ja potki mua, kun lääkäri tökki vatsaa ultrausvehkeellä. Painoarvio oli 704 grammaa, ja kaikki mitat menivät nätisti keskikäyrillä.

Kuten edellä olevasta varmaan voi päätellä, kaikki oli hyvin. Uloskäynti oli täysimittainen ja tiukasti kiinni. Oli helpottavaa tietää, että liitoskivut ja viime aikojen supistukset eivät ole tehneet mitään tuhoja.

Viime yö oli ensimmäinen koko viikolla, kun pystyin nukkumaan heräämättä kipuun joka kerta liikahtaessani. Lääkärin määräyksestä minulla on kuitenkin lupa valittaa ikävistä kivuista, jos ja kun ne taas pahenevat. :) Kovin paljon muuta asialle ei voi tehdä.

Nyt vielä vähän töitä ja sitten viikonlopun viettoon! Tarkoitus olis käydä vähän potkimassa renkaita Lauttasaaren siinä vaunuliikkeessä, jonka nimeä en nyt muista. Minen jaksais tehdä yhtään töitä enää, tahtoisin jo sinne lomalle. Onneksi on sentään viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti