25.4.2009

Aurinkoa!

Ihanaa, että paistaa. Ihanaa, että vihdoin ja viimein tuntuu keväältä. Innostuin ja ostin ihanan keltaisen laukun ja huivin, pakko saada päällekin jotain aurinkoista.

Nukuin yksin, keskellä sänkyä neljän tyynyn tukemana ja melkein kellon ympäri. Mies on viemässä osaa huonekaluista varastoon vanhempiensa landelle, remontoidaan työhuoneesta lastenhuone, kun ei ole löydetty sopivaa asuntoa. Hyvin me tässäkin mahdutaan olemaan, neliöitä on kuitenkin sata, ja ehkä se ensimmäinen vauvavuosi on ihan kivakin olla täällä, mistä on kävelymatka Stockalle?

Työhuoneen lisäksi laitetaan seinät olkkarista ja eteisestä. Kolmen vuoden antiboorditaisteluni on vihdoin ja viimein päättymässä - voittoon! Wohoo! (On väännetty oikeastaan mun tänne muutosta siitä, remontoidaanko vai eikö vai muutetaanko vai mitä tehdään, enkä ole siksi päässyt eroon vihaamistani boordeista tuolla katonrajassa.)

Harmi vaan, että mun mahdollisuudet osallistua fyysisesti on melkoisen rajalliset. Mieskään ei taida ihan aina tajuta, että en vaan aidosti kykene ihan kaikkeen - eilen se kysyi ihan tosissaan, josko saisin kannettua yhden pöydän viisi kerrosta alaspäin. Luultavasti joo, mutta jätin kuitenkin väliin, kun portaiden nousu tai vähän reippaampi kävelykin aiheuttavat supistuksia ja muita ikäviä tuntemuksia. Ehkä se kuvittelee, että jätän asioita tekemättä ihan laiskuuttani...

No, oli miten oli, saan aloittaa tämän ihanan lauantaipäivän tekemällä töitä. Viimeiset puristukset tässä, jäljellä on enää 9 työpäivää! Hurjaa. Tosin mulle on varattu vielä yksi strategiaworkshop sinne viimeiselle työpäivälle, joten mitään kovin pehmeää laskua tässä ei ole luvassa. Pikkuisen välillä meinaa tulla outo olo: asioita tapahtuu jo nyt ilman mua. Mitäs sitten kun ne työt loppuu? Kuka minä sitten olen? Vaikka äkkiä siihen kai tottuu, ja viimeistään heinäkuussa ei varmaan sitten ehdi moisia edes miettimään.

Nyt aamiaista, sitten pari tuntia töitä ja sitten vapaus. Suunnitelmissa joko vuoden ensimmäinen reissu saareen tai sitten grillaamista kavereilla, ei paha juttu kumpikaan!

PS. Tänään alkoi 30. viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti