21.4.2009

Taas paukkuu sataset

Siis huomenna raskautta on kestänyt 200 päivää. Täytyy iloita näistä osasaavutuksista, ettei iske epätoivo! Joskus tuntuu, että heinäkuuhun on ikuisuus, joskus (lähinnä silloin, kun miettii, mitä kaikkea pitäis vielä tehdä) taas tuntuu, että siihen on tosi lyhyt aika.

Tyyppi jatkaa innokkaita potkuharjoituksiaan. Eilen, kun lojuin sohvalla (en oikein jaksa työpäivän päälle juuri muuta tehdäkään), ja käsivarsi oli siinä vatsan päällä, se alkoi tökkiä mua oikein urakalla. Heti, kun siirsin käteni pois, se lopetti. Mutta kun uskalsin laittaa sen takaisin, alkoi taas hirmuinen protestointi. Ja kappas, huomasin antavani periksi syntymättömälle lapselleni. :)

Töissä on hassua, kun kalenteri loppuu reilun kahden viikon päähän. Edelleen mulla on hämmästyttävän hyvä draivi päällä, ja melkein vähän iski kriisi, kun tajusin, että mulla ei olekaan sitä työminää ja työjuttuja kohta. Mun sijainen (joka kylläkin rekrytoitiin ihan vakituiseksi) on tosi hyvä, eikä sillä lailla kyllä huoleta jättää hommia. Enkä oikeastaan ole mustasukkainenkaan, itse asiassa aloin olla isoimpiin asiakkuuksiini muutenkin jo vähän leipiintynyt, ja sikälikin on ihan kiva, että joku muu alkaa hoitaa niitä. Mutta haluaisin olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa organisaatiota koskevia suunnitelmia. Lisäksi meille on rekrytty viime aikoina hyviä ihmisiä, ja olisi kiva päästä tekemään töitä yhdessä.

Vielä muutama kuukausi sitten olin ihan varma, että en ikinä halua palata tuonne äitiysloman jälkeen. Nyt fiilikset on aika erilaiset. Outoa.

Myös kokoahdistus on helpottanut. Ensinnäkin olen alkanut syödä päivittäin ananasta ja/tai mansikoita ja juoda vihreää teetä, mikä on auttanut hurjasti turvotukseen. Toiseksi näin tänään pitkästä aikaa (= eka kerran tammikuun jälkeen) yhtä ystävää, joka tietämättään osasi sanoa juuri oikeat sanat, kun valitin kömpelöyttäni: "Ehkä sulla on itsellä sellainen olo, mutta et sä kyllä päällepäin mitenkään kamalan isolta näytä". Musta tuntui heti paljon sutjakammalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti