3.4.2009

Vain ysiysi!

Viimeinen satanen pyörähti rikki. Tänään päiviä laskettuun aikaa on jäljellä simovaatehuoneeltamaisesti 99.

Ehkä sen kunniaksi Kela julkisti uuden äitiyspakkauksen! Sivuilla vaan tuntuu käyvän sellainen kuhina, etteivät kuvat meinaa aueta millään. En oikein osaa päättää, tykkäänkö enemmän tuosta vai viimevuotisesta. Niistä persikanvärisistä jutuista siinä uudessa en oikein välitä, ja jotenkin olen taipuvainen pitämään enemmän vuoden 2008 luonnonvalkoisesta toppapuvusta, mutta on tuossa uudessa paljon kivojakin juttuja. Taidan laittaa paperit eteenpäin tänään ja jättää kohtalon päätettäväksi, kumpi paketti sieltä sitten lopulta tulee.

Apropå, olen ehkä vähän seonnut noiden pikkuvaatteiden kanssa, niitä on jo melkoinen varasto (eri kokoja tosin, kaikkea välillä 50-68 cm). Mutku ne on vaan niin ihaneja! Ja sitä paitsi tää on mun eka vauva, mä tahdon ostella sille juttuja!

Suurin osa on (luullakseni) ihan järkeviä, bodyja ja pöksyjä ja yöpukuja ja sellaisia. Eilen en voinut vastustaa kiusausta, vaan tuhlasin Stockalla (olin eka kertaa Hulluilla Päivillä varmaan viiteen vuoteen) kahteen ihanuuteen: pikkuruiseen Burberryn bodyyn ja puolivuotiaalle sopiviin samanmerkkisiin farkkuihin. Onhan tää beibe kuitenkin puoliksi suomenruotsalainen. :)

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Tästä se alkaa se mahan kasvaminen ja hengenahdistus:)

  Ei vaan, meilläkin on hirveästi jo pikku bodyjä ja muuta. Ensimmäinen lapsi kun on, niin ei yhtään osaa arvata että miten paljon niitä oikeasti tarvitsee.

  VastaaPoista
 2. joojoo, kyllähän lapsi vaatteita tarvitsee. :)

  Mut yöpuku!!! Mä en oo aatellu ees että vauva tarttis sellaisen... voi ei! Äkkiä ostoksille... miten mä en oo tajunnu.

  no heh, ei sitä kaikkee tajuu. :)

  VastaaPoista
 3. Tupsahdinpas tänne blogiin, ja melko samoilla viikoilla mennään! Kivut yöllä niiin tuttuja... minä en ole vielä päässyt edes ostoksille, kadehdin siis bodyjen määrääsi ;)

  VastaaPoista
 4. Mun ajoittaista kiukutusta ja ahdistusta helpottaa suunnattomasti niiden suloisten pienten vaatekappaleiden hipelöinti... Aion ottaa ilon irti niin kauan kuin mammalla nyt on mitään sanomista siihen, mitä lapsi laittaa päälleen!

  Ja juu, varmasti vauva selviäisi ilman yöpukuja, mutta kun löysin niin ihanan pöllöpyjaman, niin ja nallepuvun, joka on niin kuin mekko, mutta alareunan voi kiristää narulla ja seliseli... :)

  Silmulle moi, kävin pikaiseen vilkaisemassa kirjoituksiasi - ihanaa, että olette pitkän odotuksen jälkeen nyt tuossa tilanteessa! Ei oo enää montaa kuukautta jäljellä.

  VastaaPoista