10.7.2009

Kolmisin kotona

Meitä on siis nyt kolme. Pörrötukkainen, tummasilmäinen poikamme syntyi Naistenklinikalla tiistaina 7.7. klo 8.30. Täydellinen pieni ihminen painoi 3 435 g ja oli 51 cm pitkä.

Kaikki voivat hyvin, ja pääsimme kotiin jo tänään. Juuri nyt ei jaksa muuta kuin keskittyä uuden elämän ihmettelyyn, mutta palaan kyllä. Jonnekinhan mun täytyy päästä vuodattamaan kaikki jutut bebbestä, sillä ilmeisesti ihmisillä voi olla muitakin kiinnostuksen kohteita kuin tuo ihmeellinen nyyttimme. Toistaiseksi hän on kyllä kerännyt kiitettävästi huomiota, mutta täytynee varautua siihenkin, että kavereilla, naapureilla ja kaupankassoilla on rajallinen into kuunnella kolmattakymmenettäseitsemättä kertaa, miten ainutlaatuisen ihanasti lapsukaisemme röyhtäisee tai kakkaa.

Me sen sijaan jaksamme toistaiseksi totaalisen vaikuttuneita lapsen kaikista taidoista. Edellisten lisäksi myös siitä, miten hän katsoo meitä tummilla silmillään ja muuttaa kaiken. Hän on ihana. <3

10 kommenttia:

 1. Hirmuisesti onnea tuoreille vanhemmille!!!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea koko perheelle! Mielenkiinnolla odottelen kertomusta siitä miten ensimmäiset päivät sairaalassa ja kotona sujuivat!

  VastaaPoista
 3. Onnea Omasta Nyytistä!!!!


  (Vähän oon jo kade, kun vielä tukevasti yhes koos täällä ollaan)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! :)

  Itsellä kaikki tuo vielä edessä...pian...

  VastaaPoista
 5. Paljon paljon onnea, kuulostaa ihanalta! Upeaa, että kaikki meni hyvin ja olette koko perhe hyvässä olossa.

  Sain itse tietää vasta muutama viikko sitten olevani raskaana, ja olen siitä asti lukenut tätä sinun blogia. Taidamme olla samalla alalla työelämässä, siksikin tilanteesi seuraaminen on kiinnostanut - vertaistukea verkossa.

  Toivottavasti jatkoa seuraa :-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille! Tää on kyllä sekä valtavan ihanaa että valtavan sekavaa. Eletään vielä jonkinlaisessa kuplassa, itkettää ja naurattaa ja rakastuttaa. Olis kamalasti kirjoitettavaa, kun löytyis sopiva aika ja mielentila!

  VastaaPoista
 7. Masu palasi reissusta Ranskasta ja piti tulla katsomaan miten täällä voidaan:) Ei voi muuta sanoa kuin että tuhannesti onnea äidille ja isälle!

  -Masu

  VastaaPoista
 8. Sylin täydeltä onnitteluja koko perheelle!!
  Tulee ihan tippa linssiin. Mekin odottelemme oman ihmeemme syntymää, ylihuomenna (16.7.) olisi LA..

  VastaaPoista
 9. Paljon paljon onnea! En päässyt onnitteleen aikasemmin kun...no, samoissa hommissa itsekin:D

  Eikö olekin ihanaa aikaa, katsella vaan toista ja touhuta sen ympärillä!

  VastaaPoista