4.10.2010

Quasimodo ilmoittautuu

Kuten tuonne edellisen postauksen kommentteihin jo avauduin, lapsi on nyt terve, mutta mulla on sen sijaan joku maailmanlopun silmätulehdus, jonka ansiosta näytän aivan Quasimodolta. Kyttyrä vaan puuttuu, muuten tästä voiskin lähteä kirkonkelloja soittelemaan. Kyse ei siis todellakaan ole mistään pikkuturvotuksesta, vaan oikea silmä ei käytännössä meinaa aueta ollenkaan. Kävin eilen vaihteeks Mehiläisessä, ja nyt sit odotellaan, että antibiootit tekisivät tehtävänsä.

Aikomuksena on kuitenkin mennä edes puistoon tänään. Onneksi aurinko paistaa, jotta voin piiloutua aurinkolasien taakse. Muuten joku saattaisi luulla, että mies on tintannut mua silmään. Etenkin kun huulikin on edelleen vähän turvoksissa - Igge pamautti perjantaina otsallaan mua ylähuuleen niin, että mun hampaat meni siitä läpi ja irrottivat huulen sisäpuolelta oikein kunnon lihaisan siivun. Arvatkaa, onko mulla viehkeä olo?

4 kommenttia:

 1. Huuhm mulla on sama riesa, siis silmäriesa. Sympatiaa kohtalotoverilta!

  -Miimi

  VastaaPoista
 2. Yks mun rakas ystäväni kysyis nyt että ootko viehkeen vai vehkeen näkönen? Tervetuloa kerhoon, love!! :)

  VastaaPoista
 3. Hah, nyt oon taas ehkä vähän vähemmän vehkeen näköinen.. :) Pikkusen vielä luomi punoittaa mut meikillä saa jo peittoon. Toivottavasti Miimi siellä kans tilanne on parempaan päin!

  VastaaPoista
 4. Voi apua, koita selvitä! Melkoista mojotusta, mutta ehkä sitten vähään aikaan ei tapahdukaan mitään ja kaikki ovat terveenä (ja itkemättä ja yövalvomatta) jouluun asti :D

  VastaaPoista