18.11.2008

Yök

Tänään on ollut ensimmäinen päivä, kun olen voinut todella huonosti aamusta iltaan. En koko aikaa, mutta muutaman tunnin välein iskee aivan kamala kuvotus ja ällötys. Tulin kotiin kaupan kautta, kuvittelin tekeväni safkaa, mutta pelkkä ruokatavaroiden purkaminen kauppakassista aiheutti yökötyskohtauksen, joka päättyi vessanpönttöön kakomiseen.

Olipa voittajafiilis. Soitin miehelle, joka ajoi sitten Mäkin kautta - jostain syystä miniporkkanat ja kanahampurilainen tuntuivat ainoalta syömiskelpoiselta ruoalta.

Toivottavasti tästä ei tuu tapa. Saattaa olla, että joudun siirtymään äitiyshousuihin hieman normaalia aikaisemmin, jos vedän kolme kuukautta hampurilaisia ja toista syömäkelpoista einettä - Ben & Jerry's suklaabanaanijäätelöä.

En ole varmaan odottanut joulua tällä innolla sitten lapsuusvuosien. Silloin tulee se 12 viikkoa täyteen, jos kaikki vaan menee hyvin.

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä pahoinvointia vastaan taistelussa! Toisaalta, eikös olekin ihan "kiva", että noita raskausoireita on, tietää ainakin että jotain tapahtuu. Meitsi odottelee vielä, jos tässä jotain oireita ilmestyisi.

  BTW, suklaabanaanijäätelö on ällöintä mitä saatan kuvitella, olin sitten raskaana tai en. :D

  VastaaPoista
 2. Joo, oireet tekee asiasta jotenkin todellisemman. Ja sit taas käy niin, että jos ne helpottaa, niin iskee taas kamala paniikki. Voi apua, miten ihmiset elää tän lapsihomman kanssa? Ensin sitä panikoi, että onko siellä ketään ja jos, pysyykö se siellä, sitten on kaikki niskapoimut ja rakenneultrat panikoitavana, sitten loppuraskaus ja synnytys, sitten öisin pitää vahdata että nukkuuko se, ja kohta se on murrosiässä ja saa pelätä, että mitä sille tapahtuu, kun se ei tule ajoissa kotiin. Ai miten niin menen asioiden edelle? :)

  Niin ja ehkä sä alat vielä himoita suklaabanaanijäätelöä, kun hormonit on sopivasti sekaisin...

  VastaaPoista
 3. Siis pitää vahdata, että hengittääkö se, kun se nukkuu.

  VastaaPoista