9.12.2008

It's alive!

Oltiin ultrassa, ja siellä se papana köllöttää! Hullua. Pää-peppu-mitta vastaa viikkoja 9+3 niin kuin olin itsekin laskeskellut. Pieni sydän hakkasi 177 lyöntiä minuutissa, ja allekirjoittaneen varmaan saman verran. Mies seisoi vierellä pää pyörällä, ensiksi siitä, että naiset todella ovat gynellä ilman housuja vehkeet levällään lääkärin naaman korkeudella ja toiseksi - ja oletettavasti kuitenkin vähän enemmän - siitä, että siellä näkyi ihmisen alku.

Itse en edes ehtinyt itkemään hämmennyksen keskellä, vaikka kyyneliä on muuten riittänyt melkein tilanteeseen kuin tilanteeseen viime aikoina.

Oli ihanaa nähdä, että siellä on kaikki hyvin ja kuulla lääkärin suusta, että todennäköisyys sille, että kaikki menee hyvin loppuun asti, on yli 95 prosenttia. Kuulemma se 12 viikon raja on ihan höpinää, sillä siinä on mukana tuulimunaraskaudet, jotka menevät kesken kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Nyt uskaltaa jo vähän nauttiakin tästä ja keskittyä kasvattamaan papanaa.

Iik. Se on siellä ja se elää ja voi hyvin. Iik. Iik. Iik.

Iik!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! :) Hurjasti onnea teille, toivottavasti kaikki menee hyvin tästä eteenpäinkin (ja varmasti meneekin noin suurilla prosenteilla)!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä aika hurjaa... Hui. Pitelen peukkuja teille myös, toivottavasti meidän virtuaalinen vertaistuki jatkuu heinäkuulle asti! :)

    VastaaPoista