2.12.2008

Se on vissiin juomavedessä

Pari uutta ihmistä tietää salaisuudesta: pomo ja ex-kämppis (10 vuoden jälkeenkin kutsun sitä siksi, vaikka ehkä ystävä olis oikeampi ilmaisu!).

Pomolle oli pakko paljastaa, koska se pyysi mut eilen huoneeseensa ja pyysi kertomaan, mikä mulla on hullusti, kun olen niin kuolemanväsynyt ja herkkä. (On tullut parit kyynelet vuodatettua hieman omituisista asioista tässä.) Ajattelin, että parempi kertoa totuus, muuten ne lykkää mut jonnekin burnout-lomalle ja lataamoon... Pomo huudahti, että ihanaa ja tuli halaamaan - hän on itsekin jäämässä äitiyslomalle helmikuun alussa. Vannotin kuitenkin, ettei asiasta saa puhua vielä julkisesti ennen kuin se ultra on käyty. Meillä on pikkujoulut 19.12. joten viimeistään silloin taidan paljastaa salaisuuden töissäkin, ettei tarvitse peitellä juomattomuuttaan (eli olla käänteinen alkoholisti :).

Ystäväni M taas soitti tänään, että on työkeikalla Helsingissä ja kysyi, ehdinkö lounaalle. Mietin juuri eilen, että mikähän siellä on tilanne, kesällä kun oli puhetta että he suunnittelivat vauvahommia ihan tosissaan. Arvasin heti hymystä, mistä on kyse, kun kysyin että mitäs kuuluu. Hän ilmoitti olevansa raskaana, mihin minä, että sama täällä. Huvittavaa. Lasketussa ajassa on reilun kolmen viikon ero, M:n tapaus on siis vielä tuoreempi kuin minun.

Tosi omituista, että kymmenen vuoden takaisesta bailausporukasta 75 % on raskaana as we speak. Enää tarvittaisiin yksi vauvauutinen, niin prosentti olisi sata.

Muistiin kirjattakoon myös, että vatsaa turvottaa etenkin iltaisin niin, että kumpu on aivan selkeä. Löysä tunika on ainoa kelvollinen paitamalli, ellei halua laittaa juoruja liikkeelle oikein tosissaan. Kattelin netistä vauvavatsojen kuvia, ja ei tätä montaa viikkoa taida voida enää piilottaakaan!

3 kommenttia:

  1. Hienoa että pomo suhtautui noin hyvin uutiseen (tietty ymmärrettävää jos hän on itsekin raskaana...).

    Ja toi mahan turvotus on kyllä jotain ihan järkyttävää. Voisi tosiaan luulla että on pidemmälläkin raskaana, eikä kaikki todellakaan ole pelkkää läskiä mikä pullottaa. :P

    VastaaPoista
  2. Helpottavaa kuulla että sullakin on sama probleema!

    Tuskailin kotonakin että miten mä pidän tän vatsan piilossa viikonloppuna miehen suvun joululounaalla. Mies siihen että "Sanotaan vaan kaikille että sä oot lihonut!" En ollut ihan kauheen viehättynyt tästä ratkaisutavasta... ;)

    VastaaPoista