15.8.2009

Kapalo on kaveri

Igge on melkoisen levoton nukkuja, vaikka periaatteessa yöt sujuvat ihan hyvin ja syöntiherätyksiäkin on vain yksi. Allekirjoittanut on kuitenkin valvonut useamman yön, kun viereisen punkan kaveri ähisee, puhisee, huitoo, tiputtaa tuttinsa, tunkee jalkansa korisängyn koloista ja melskaa muutenkin niin, että lopulta herättää myös itsensä. Kädestä piteleminen ja tutti rauhoittavat, mutta ensimmäisessä on se huono puoli, että minä en voi liikkua, kun olen jumissa hanttu naapurin sängyssä ja jälkimmäisessä se, että kun tutti tipahtaa, lapsi herää.

Eilen tuskastuin heilumiseen, ja kietaisin tyypin kapaloon (ohjeet löytyivät tästä pdf:stä). Käytin käärimiseen ohutta trikoovilttiä, ettei Igge vallan hautuisi.

Ja arvatkaas mitä? Igge oli aivan rauhallinen, simahti kiltisti ja nukkui ähisemättä ja puhisematta neljä tuntia, heräsi, söi hillumatta, nukahti taas ilman kitinöitä ja tuti taas nelisen tuntia. Mikä ihana rauha ja ihanat unet! Lapsikin oli paljon virkeämpi aamulla, kun ei ollut riehunut puolta yötä. Suosittelen siis lämpimästi muillekin hosapelleille!

Sitä tässä vielä pohdin, että pitäisköhän kokeilla miehellekin, jos vaikka aluslakana pysyisi yhden yön paikallaan...?

2 kommenttia:

 1. Tervehdys!

  Ajattelinpa minäkin jättää kommenttini, kun löysin blogisi ja luin sen läpi parissa päivässä. Ihanan elämänmakuista tekstiä! :) Itselläni kaikki on vielä alussa, kun meneillään on vasta kuudes viikko... Yhtäläisyyksiä kuitenkin löytyi, sillä huomasin, että olemme päivälleen saman ikäisiä! Kaikkea hyvää teille ja varmasti eksyn tänne jatkossakin...

  -Murmeli-

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Kiitos kivasta kommentista ja onnea! Sulla on edessä hienoja juttuja. Huomaan, että aika alkaa jo kullata muistoja - kaikki vaivat ja kolotukset ja hermoilut tuntuvat tosi kaukaisilta. :)

  VastaaPoista