17.8.2009

Normivauva

Olisinpa lukenut tämän jo ennen Iggen syntymää. Ei olis tarvinnut ihmetellä niin paljon. Siis Iggehän toimii ihan niin kuin pitääkin! Ei sen kuuluiskaan olla koko ajan tasaisin väliajoin nälkäinen/uninen/pissinen jne.! Iltaiset kitinät on kuin onkin yhdeksän kertaa kymmenestä maidonjanoa, vaikka vauva kuinka olis syönyt ihan just - eikä se tarkoita, ettei vauva olisi edellisellä kerralla saanut tarpeeksi ruokaa. Tämä on pikkuhiljaa valjennut myös allekirjoittaneelle, mutta jos olisin lukenut tuon jutun etukäteen, ei olis mennyt niin monta iltaa ihmetellessä, että kuka on vaihtanut mun tyytyväisen päivävauvan tähän kitisevään raivopetteriin, jolle ei kelpaa mikään (ei kyllä se tissikään aina, mutta aika usein - ja silloin laskeutuu ah, niin ihana hiljaisuus).

Ai niin, Igge sai viime viikolla virallisesti isin. Mies tunnusti mukisematta tekosensa ja kirjoihin ja kansiin merkittiin, että hän on Iggen pappa. Seuraavaksi lapselle pitäisi vissiin antaa nimi. Ei vaan meinata päästä asiassa mihinkään, kun pitäis päättää kummit ja paikka ja ketä kutsutaan ja miten tehdään. Rajan vetäminen on niin vaikeaa, kun molemmilla on ihan lähisukuakin enemmän ja vähemmän ja ollaan vieläpä niin tiiviisti tekemisissä keskenämme.

Saatiin vihdoin ja viimein tässä hiljattain aikaiseksi myös ilmoittaa Igen syntymästä Husiksessa. Jostain syystä siellä on erikseen osaston syntyneille ja kastetuille, kun taas suomenkielisellä puolella eli Hesarissa on vaan yksi osasto. Hesariin Igge pääsee siis vasta sitten, kun pää on kastettu ja nimi annettu.

Ja kun Igge on saanut nimensä, hankitaan pojalle passi! Reissuja on suunnitteilla kaksin kappalein, ensin tässä syssymmällä Osloon ja ensi vuoden puolella sitten Thaimaahan - siellähän me oltiin viime vuonnakin, kun Igge oli vielä vatsassa. Oon surffaillut hullun lailla netissä ja vertaillut eri paikkoja ja hotelleja, ja pikkuhiljaa alkaa homma hahmottua... Ihanaaihanaa suunnitella taas reissua! Se on sitä paitsi aivan loistavaa ajanvietettä, kun Igge vaan syö ja torkkuu ja syö ja torkkuu ja syö ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti