24.8.2009

Syksyn tukkamuodin ykkönen

Iggen ihana, tumma pörrötukka on alkanut ohentua ohimoilta. Byääh! Tämänhetkinen malli tuo ikävästi mieleen Palanderin Kallen. Jänskää kuitenkin nähdä, että millaista karvaa on tulossa tilalle, kihartuvaa ja tummaa kuin isällään, vaaleaa, paksua ja taipuisaa kuin äidillään vai kenties jotain muuta. No, pääasia (sic), että JOTAIN kuitenkin.

Viikonloppuna juhlittiin sedän melkoisen vauhdikkaita kuuskymppisiä. Igge ei 180 vieraan ja livemusiikin aiheuttamasta metelistä piitannut, vaan veteli vaunuissaan sikeitä kaikessa rauhassa heräten illan aikana vain syömään ja vaipanvaihtoon. Lauantaina oltiin mun vanhempien kanssa Seurasaaressa. Kierrettiin koko saari ja meillä oli tosi kiva päivä, kun aurinkokin paistoi komeasti. Tosin loppuvaiheessa mun lantionseudun luusto oli sanoa sopimuksensa totaalisesti irti - ilmeisesti lenkki oli pikkuisen liian pitkä ottaen huomioon, että Igge syntyi vain reilut kuusi viikkoa aiemmin. Muutenkin olen huomannut, että liian pitkät/reippaat lenkkeilyt aiheuttavat - tattadaa - liitoskipuja! Siis niitä samoja p*rkeleen kolotuksia, joita kiroilin joskus huhti-toukokuussa.

Monesti väitetään, että vauvan kolme ensimmäistä elinkuukautta ovat "neljäs raskauskolmannes". Yleensähän koliikki ja muutkin vauvan vatsavaivat helpottavat kolmen kuukauden kohdalla, ja muutenkin kuulemma elo helpottuu. Myös äidin vaivojen ja raskauskilojen pitäisi pikkuhiljaa kadota tuon mystisen rajapyykin jälkeen. Sitä odotellessa siis!

2 kommenttia:

  1. Ihana on tää sun blogis ;). Meillä on pojalla ollut 5kk Palander-look. Ehkäpä joku kaunis päivä ne hiukset sieltä kasvaa päälaelle, ennen kuin taas irtoaa sitten uudelleen kolmenkympin tietämillä :).

    VastaaPoista
  2. Kiitti täälläkin. :) Juu mäkin toivon kovasti, että pojalla edes jossain vaiheessa on tukkaa koko päässä ennen kuin se taas harvenee...

    VastaaPoista