17.1.2013

Superdieetti

Kaksitoista tuntia, miinus kaksi kiloa. Melko tehokasta. Luulen, että jää Juttakin kakkoseksi.

Mutta hei, onneksi mulla on työtön mies! Sain maata rauhassa kylppärin lattialla tekemässä kuolemaa ilman, että lapset olisivat jääneet heitteille. Sitä paitsi myös pyykkikori on mystisesti tyhjentynyt toipilasaikanani.

Elämä voittaa. Ja toki ovat pieniä murheita nämä tavalliset lastentaudit, näin juuri taas mainoksen Lastenklinikasta kertovasta ohjelmasta. Siinä on epäilemättä taas yksi ohjelma, jota kaltaiseni itkijänainen ei voi katsoa. Luulin, että herkistyminen helpottaisi hormonien tasauduttua, mutta kilin kassit. Olen nykyisin ihan toivoton. Padot aukeaa ihan älyttömistäkin asioista, saati sitten oikeasti sairaista lapsista.

Mistä tuli mieleeni asia, josta olen ottanut viime kuukausina kierroksia useampaankin otteeseen: miten voi olla mahdollista, että meiltä löytyy julkista rahaa vaikka Musiikkitaloon (kulttuuria mitenkään väheksymättä) mutta ei uuteen lastensairaalaan? Nythän varoja kerätään yksityiseltä puolelta (tai aiotaan kerätä, toiminta ei ole vielä kunnolla käynnissä). Vaikka periaatteessa vähän ärsyttää, että juuri tässä asiassa haetaan yksityistä rahaa (kyynikko minussa toteaa, että tietenkin, kun sairaille lapsille sitä on helpompi saada kuin vaikka sille Musiikkitalolle), niin jotenkin haluan kyllä tätä hanketta tukea. Kun vain keksisi, että miten.

2 kommenttia:

  1. Tuo on niin totta. Pitäisi saada joku valtavan kallis Guggenheim, mutta rahaa ei ole sairaaloiden korjaamiseen, saati uuden rakentamiseen. Toki mitä uutisia seuraa täältä maakunnasta, niin tuntuvat nuo koulut ja päiväkoditkin olevan kipeästi rahan tarpeessa, kun lähes päivittäin saa lukea sisäilmaongelmista ja vastaavista. Mutta kaipa nuo poliitikot ovat sitten niin paljon viisaampia sen suhteen minne sitä rahaa kannattaa antaa! MUR!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, rahaa tarvitaan tietyti muuallekin. Mutta jotenkin tuntuu niin karulta, että lastensairaalan uusimista lykätään ihan viimeiseen asti ja vähän ylikin, siinä kun kuitenkin on ihan oikeasti kyse elämästä ja kuolemasta. Toivottavasti sairaala nyt kuitenkin sitten saatais...

      Poista