13.12.2010

Paska tappa, vanha tuttu

Suonette anteeksi ranskani otsikossa, mutta unohdin - miten saatoinkin - eilisestä, että raskausrintaman uutisiin kuuluu myös ei-kaivattujen ystävieni, liitoskipujen paluu. Yhtään pidempi istuminen vetää taas ton lantio-osaston aika tuskaisaan tilaan, samoin esim. jalkojen kopistelu autoon istumisen jälkeen aiheuttaa niitä oikein mukavia puukoniskuja nivusiin. Kirosanakirosanakirosana.

Niin ja punkkuakin tekee mieli, kun ei enää okseta.

Lähetin myös sähköpostia potentiaaliselle lastenhoitajalle ensi kevättä ajatellen, alkaa olla hiukkasen stressi siitäkin. Ja joulukortit pitäis saada postiin ylihuomenna ja 10 sivua nettisivujen tekstejä pitäisi kääntää ruotsista suomeen tällä viikolla ja joululahja-asiat pitäisi hoitaa loppuun ja mun aikuiskoulutustukipäätöstä ei vaan kuulu ja rutirutiruti.

Mutta hei, sain vitosen mun taannoisesta tentistä! Olenkin näemmä ihan guru henkilöstöjohtamisessa! Hyvä minä!

Niin ja lapsi on muuten it-guru, se kävi härkkimässä tietokonetta ja sai käännettyä näytön kuvan ylösalaisin. Myös hiiren kursori liikkui tasan vastakkaiseen suuntaan kuin sitä yritin siirtää. Onneksi it-guru-siskoni googlasi pelastuksen: Windows XP:ssä näyttö kääntyy, kun painaa ctrl+alt+nuolinäppäin. Että kaikkea sitä oppii. Onneksi joulupukki tuo mulle uuden masiinan hajonneen tilalle ja pääsen eroon tästä miehen ikivanhasta työkoneesta, jolla nyt naputan.

Ja sitten mulla oli vielä yksi positiivinen asia mielessä, mutta nyt en enää millään muista, että mikä se oli. Nyt lyö yläkerrassa niin tyhjää, että lienee aika mennä tutilullaa.

Edit noin 5 minuuttia myöhemmin: Se positiivinen asia oli se, että Igge on taas ryhtynyt nukkumaan hienosti ja putkeen! Ja olemme jopa päässeet eroon sylinukutuksesta, ja ipanainen nukahtaa omaan sänkyynsä, jahka joku jaksaa hengailla siinä herran huoneen (lasi)oven takana näköetäisyydellä, vaikka esim. lehteä lukien. Tänään mun piti HERÄTTÄÄ se vartin yli 8, että ehdittiin ajoissa liikkeelle. Ihmeiden aika ei ole ohi! (Ja pliis kohtalo tai mikä lie ähäkuttihenkinen jumaluus, älä vie tätä pois, vaikka siitä uskalsinkin kirjoittaa. Kiitos.)

4 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon mainioista yöunista! Mua oikeasti hieman naurattaa se, että meillä on kans just nyt nukuttu koko yöt ja putkeen, pliiis anna sen jatkua jooko. Mutta tämä oli ehkä noin neljäs asia putkeen, jonka Tipsu tekee samaan tahtiin kuin Igge. Nimittäin mm. sun kakkapostauksen jälkeen neiti karkasi kesken pyllypesun hieromaan ahteriaan meidän valkoiseen pitkänukkaiseen mattoon.. JOten epäilen, että meilläkin asuun nörtti, joka aukaisee koneen ja käy lukemassa sun blogia ja tekee kaikki Igen coolit jutut perässä..

  Muuten sitten vaan tsemppiä joulusuman purkuun. Sitä on liikkeellä.

  VastaaPoista
 2. Heh :) Hyvä että kerrankin sitten matkii jossain positiivisessakin asiassa, eikä vaan noissa kakkakepposissa...

  VastaaPoista
 3. Ai niitä kutsutaan liitoskivuiksi! Mä olen vaan ihmetellyt miten täydellisessä urheilemattomuudessa voi olla koko ajan pakaransa/nivusensa reväyttänyt fiilis... hauska blogi sulla täällä!

  VastaaPoista
 4. Juup, tervetuloa raskausslangin ihmeelliseen maailmaan. :D Ja kiitos samoin, sulla myös siellä!

  VastaaPoista