8.6.2011

Final countdown

Olipa fiksu otsikkovalinta, arvatkaa vaan, mikä biisi jäi päänsisäisen dj:n levylautaselle. Yritän ignoorata moisen korvamadon toteamalla, että tänään siis on maaginen laskettu aika. Enpä ole ennen moista kokenutkaan - ja ei nyt olisi haitannut, vaikka olisi jäänyt väliin tälläkin kertaa. Ei nimittäin tunnu oikeastaan miltään.

Lillun välitilassa, kerrankin ei ole mitään projektia päällä ja siksi en tiedä, mihin aikani käyttäisin. Lisäksi Igellä on aivan tolkuton nuha, nenä vuotaa litroittain "käkää" ja yöunet ovat olleet parina yönä aika katkonaisia. Itse flunssailin reilun viikon pumpulia päässä ja kaktuksia kurkussa, onneks nyt jo vähän helpottaa, vaikka nenä vuotaa mullakin.

Kun en nyt sitten muuta enää keksinyt, niin keittelin pulloja ja rintakumeja ja maidonkerääjiä ja muita härpäkkeitä. Herrantähden, olin ihan unohtanut mikä määrä omituisia kumi- ja muovikuppiloisia lapsen ruokintaan liittyy. Tuntuu omituiselta ajatella, että lähiaikoina se Iso Iikin astuu taas kuvioihin. Kai ne hormonit taas tekevät tehtävänsä, ja pystyn taas suhtautumaan asiaan luontevasti.

Hoidin pois toisenkin rästihomman: varasin vihkikirkon huhtikuun loppuun. Juhlapaikastakin tein viime viikolla alustavan varauksen, joten ne kekkerithän ovat nyt siis melkein paketissa. Tai ainakaan niitä ei tarvitse miettiä ennen ensi syksyä.

Nyt siis vaan perinteisesti odotellaan. Tällä hetkellä on kummallisen seesteinen olotila, sellainen hälläväliätulkoonkuntulee. Veikkaan, että se kestää noin tunnin, ennen kuin kärsimättömyys lyö sitä päähän ja heivaa sen huitsin hiivattiin. Sitten taas kärvistellään ja kiroillaan. Ah tätä odottamisen autuutta!

7 kommenttia:

 1. No tulis nyjjo! Pijän teille ja alkamiselle peukkuja. yritä jaksaa!

  VastaaPoista
 2. Peukkuja täältäkin, hurjasti jänskättää joka kerta ku kurkkaan tänne! =D

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille! Nyt mun päässä soi Kikan vanhan "hitin" sävelellä "mä haluun synnyttää, haluun synnyttää". Tillintallin tilutilulei... Ja argh!

  Mä oon jopa lakannut kynnet (sekä sormien että varpaiden) sekä nyppinyt ja värjännyt kulmat. Mulla ei oo mitään tekemistä enää. Tulis vaan se vauva ny!

  VastaaPoista
 4. Ihania korvamatosia:D Mut hei, ou jee, lähtölaskenta on alkanut! Onko sairaalakassi jo pakattu?

  VastaaPoista
 5. Omituista kun yhtä aikaa on sellainen olo, että tulis vaan nyt heti ja sitten toisaalta taas, että häh, voiko se oikeesti tulla millon vaan...! Kassi on pakattu tai ainakin sinne päin, on mulla yhdessä kassissa perushygieniatarvikkeet (lähinnä hotelleista nyysittyjä minipulloja heh), imetysasioita (liivit, suojat, kumit) ja öö.. ei vissiin kauheesti muuta. Loput (kamera, lompakko, puhelin, neuvolakortti jne.) ajattelin ottaa sit vasta lähtiessä, kun suurin osa niistä on sellasia, jotka on käsilaukussa mukana aina anyways. Ja toiseen kassiin pakkasin vauvan vaatteet ja itselle yhdet puhtaat vaatteet, mies tuokoon sen sit joskus sairaalaan. Siltäkin osin olisin siis aivan valmis hommiin! :)

  VastaaPoista
 6. Jännäksi menee! Raportoithan sitten heti tänne :)

  VastaaPoista
 7. Hehee, sä vielä kadut pyyntöäsi, kun mä tulen raportoimaan tänne kaiken piinaavalla tarkkuudella... Myös sen, että mitään ei tapahdu! :)

  VastaaPoista