11.6.2011

Ingenting

Tiesittekö, että Muumi-vaipoista on tullut myyntiin uusi sukupolvi? Tämä ei ole maksettu mainos, mutta halusin vain jakaa kanssanne sen faktan, että ne eivät enää haise kosteanakaan niin omituiselta (tai pissaiselta) kuin ennen. Igge kulkee käytännössä pelkissä muumeissa - ostan suomalaisen työn tukemisella ja lähellä tehtyjä vaippoja suosimalla itselleni vähän parempaa omaatuntoa, kun en kestisralliin veny.

Vaippa-asioita liipaten jaan kanssanne myös viime viikolta aamuhetken, kun Igge tuli aamulla sänkyymme leikkimään. Hän oli hyvin huolestuneen näköinen selittäessään, että "pippi huunotti". Ja totta, vehjehän sojotti vaipassa miten sattuu. Eihän se nyt mukavaa ole.

Mitäs muuta? Eilen harjoitin shoppailuterapiaa Stockmannilla, kun oli niin mukavan viileää. Helle tuntuu turvonneina jalkoina ja tukaluutena, mutta parisataa euroa köyhempänä ja uutta laukkua, sandaaleita sekä korua rikkaampana mieli oli taas vähän parempi. Ja Iggekin sai uudet tennarit (herra ihasteli itse niitä kovin hokien "vau kenkä") ja Plaston hienon kaivurin.

Tänään pitäisi keksiä jotain viileää ohjelmaa. Jotain, joka pitää ajatukset poissa siitä tosiasiasta, että tää lapsi ei synny IKINÄ. Aion vaan kylmästi ignoorata koko asian, olkoon siellä sitten, jos ei kerta kelpaa tulla ulos. Ihan sama. (Jepjep.)

2 kommenttia:

 1. Ei sais nauraa toisen vehkeelle, mut ihan pieni heh.

  Ai muumit haisivat ennen? Me ollaan tykätty niistä kans: ovatpahan kotimaisia edes, eivätkä ne sen huonompia ole kuin Limpersit ja muut Bamberot. Mä käytän kestoja kotioloissa (siis vauvalla, ehheh), mut miehelle saa muistutella siitä jatkuvasti ja mieluummin se pistää muumit jalkaan kuitenkin. Yöllä käytetään ihan suosiolla kertiksiä ja varsinkin kodin ulkopuolella. En jaksa ottaa tästä pulttia.

  Jumankekka tätä hellettä, riittäis jo pienelle ja vähän isommallekin ihmiselle!

  VastaaPoista
 2. No saa sille vähän nauraa, silleen lempeesti. Kyllä mekin on naurettu. :)
  Mun mielestä Muumit haisi aikaisemmin tosi nopeesti jotenkin sellaselle pissaiselle, mutta nyt en enää huomaa hajua. Voi tietysti olla, että vika on ollut enemmänkin haistelijassa kuin vaipassa, who knows! Helle ei (kerrankin!) nappaa yhtään, yleensä en juuri lämmöstä valita mut tällä kertaa senkin edestä. Ahdistaa vaan koko kuumuus, joka hankaloittaa kaikkea olemista. Ja mä kun kuvittelin tällä kertaa säästyväni tältä viime metreillä, kun eihän nyt KESÄKUUSSA vielä mitään helteitä ole. Just.

  VastaaPoista